28 Februari, 2009

100 yen

100 yen

100 yen

Kalo diikutkan, dah lama aku tak ambek gambo yang "menarik" untuk aku kongsikan kat blog. Ntah kenapa tipun aku nih, sekejap okay...

Wohooo!!! Blog baru siap!

Wohooo!!! Blog baru siap!

Wohooo!!! Blog baru siap!

Dah siap gak akhirnya blog baru aku yang tak seberapa nih. Well, from now on, I'm starting a fresh entry. Jadik bermula dengan bulan Mac...

Blog aku dah berpindah!

Blog aku dah berpindah!

Blog aku dah berpindah!

Hehehehe... Aku dah berpindah. Aku dah buat blog baru bagi menggantikan blog yang nih. Bukan apa, aku dah buhsan dengan blog yang nih. Aku n...

Maaf! Masih belum siap!

Maaf! Masih belum siap!

Maaf! Masih belum siap!

Mintak mahap. Aku belum lagi siap membuat plastik surgery kat blog baru nih. Nanti, bila dah siap nanti aku akan canangkan!... Tapi sementar...

24 Februari, 2009

Berehat sebentar...

Berehat sebentar...

Berehat sebentar...

Hmmm... Sorry guys! I think I'm gonna be absent from posting new entry... till next month. Gonna take sometimes adjusting something that...

13 Februari, 2009

New tune...

New tune...

New tune...

This is the new tune I added just now. Kinda like the official song for me for the moment. Hahahaha!!! How should I describe it? Well! Proba...

11 Februari, 2009

Pieces Don't Fit Anymore

Pieces Don't Fit Anymore

Pieces Don't Fit Anymore

I've been twisting and turning, In a space that's too small. I've been drawing the line and watching it fall, You've been cl...

10 Februari, 2009

Hmmm... Sejak kebelakangan ni, banyak benda yang aku fikir. Banyak benda yang selalu mencabar minda aku dengan pelbagai soalan yang kadang-k...

05 Februari, 2009

Selamat Harijadi Alang...

Selamat Harijadi Alang...

Selamat Harijadi Alang...

Dikesempatan ini, aku nak ucapkan "Selamat Harijadi" kepada Alang atau nama penuhnya Mazlinizam Marzuki yang jatuhnya pada hari in...

03 Februari, 2009

Pandangan biasa...

Pandangan biasa...

Pandangan biasa...

Daripada pandangan yang dahulunya agak menyesakkan aku, makin hari terasa pandangan ini menjadi pandangan biasa buat aku. Tak ada lagi peras...

02 Februari, 2009

1hb Februari, 2009

1hb Februari, 2009

1hb Februari, 2009

Aku tak sedarkan diri sepanjang hari!
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog