27 Januari, 2009

Huhuhuhu...

| No comment
Hmmmm... Sialan betul ini pc. Nak kena install Vista yang baru. Bukan apa, lepas aku sampai jer kat rumah dari kampung, terus aku on pc. Tetau jer, ada satu pop up menyakitkan hati! Huhuhu... Esok time keje nak kena pegi ke Ampang Point membeli Vista yang baru. Ala... yang p****e jer. Mana ada suit nak beli yang ori oits! Hehehehe...

Kena aku buat backup yang baru... Donlod software yang baru... Segalanya la. Adeh! Banyaknyer keje esok!!!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog