27 Januari, 2009

Coming home.

| No comment


Akhirnya, sampailah aku ke hari terakhir aku pulang ke kampung. Sekarang ni aku sedang menaiki keretapi dari Ipoh ke KL Sentral. Perjalanan yang akan memakan masa lebih kurang 4 jam... Tak tau la samada akan membosankan atau sebaliknya. Nasib baek la aku dapat tiket pukul 5 daripada waktu tiket asal iaitu pukul 9 malam. Kalau tak, mampos aku nak sampai kat rumah cemana.

Ikutkan selama aku berada lama kat kampung ni, banyak la post yang aku akan buat. Tapi hampeh. Semuanya tak jadi gara-gara keadaan di kampung yang kekurangan plug untuk aku recharge phone. Hanya dapat peluang bila semua dah masuk tidur je. Banyak la perkara menarik yang aku terlepas nak post. Post yang ni je la yang terakhir dari Perak. Sekarang ni, keretapi yang aku naik baru saja berhenti di Kampar untuk mengambil penumpang.

Okay la. Nanti aku sambong...

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog