15 Januari, 2009

Afro! Afro is the new FF fashion!

| No comment
Wohooo... Afro is the new fashion for FF. Selama ni, semua character lelaki dalam FF semuanya berambut lurus ataupun spikey, macam Squall dan Cloud. But now, derang nak popularkan fesyen afro laks. Tak caya, tengok gambo bawah ni... Hehehehe... Character FFXIII terbaru yang bernama Sazh Kalzroy. Baru diperkenalkan semalam. Cool habes!


This is a bit of a shocker, and at the same time all kinds of awesome. For one, Tetsuya Nomura breaks out of his comfort zone and makes a pretty cool non-androgynous, non-spiky-haired character for us to look at. Second, this new character has been given a name ... and not just a silly code name; a real FF name. You may call the new playable cast member Sazh Kalzroy.

So far, we know a few things about Sazh. He likes the color green, wields two pistol-like weapons and has a soft spot for Chocobos. Something tells us by that smarmy look on his face that this gent is a ladies man a la Balthier (FFXII). He's a very interesting character indeed; see more of him in the full V-Jump scan.


FFXIII will going to be sooo interesting!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog