11 Disember, 2008

Wallaweh!...

| No comment
Huhuhu... Lama betul tak buat post. Bukannya apa. Aku sekarang tengah leka main Home kat PlayStation. Balik rumah lepas keje terus log in ke Home. Then mengadap sampai la waktu nak tido...

Tambah open beta dah open sekarang nih. Makin ramai kengkawan online aku yang akan mengonlinekan diri kat Home nanti. Sebelum aku bosan main Home, baik aku layan dulu. Nanti aku buat post lagik! Daaa...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog