15 Disember, 2008

Rule the world - Take That

| No comment

I really love this song - Rule The World dari Take That. Entah macam mana, Take That yang dah di disbanded pada 1996 dulu, buat comeback balik, dan derang still lagi menyengat macam zaman dolu kala. Setahu aku, ini la boy band paling aku minat waktu jaman² sekolah aku dulu. Hehehehe...

Rule The World ni jadi lagu tema untuk motion picture "Stardust" tahun 2007 dulu. Patut la bila habis tengok cite tu macam rasa kenal jer suara yang nyanyi lagu tema filem tu. Rupa²nya suara Gary Barlow, salah sorang anggota Take That. Hehehehe...

Apa pun, enjoy the song... Take That rules! :p
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog