01 Disember, 2008

Hari tidur...

| No comment
Ehehehehe... I consider myself that today is my sleeping day. Kenapa? Sebab aku hanya menjalankan aktiviti tidur sahaja pada hari ini. Aku memang sengaja mengambil cuti pada hari ni sebab nak menghabiskan baki sisa cuti yang ada. Maklumlah... Sebab semalam dah berjalan sakan meraikan perkahwinan Lan dan Shahrul, hari ni duduk kat rumah dan membuat tahi mata jer la...

Ingatkan nak ler buat laporan laporan perkahwinan Lan dan Shahrul kat Blog Jaquezee, tapi ramai lak tak bagik gambo memasing. Aku semalam memang tak ambek gambar sebab aku tak bawak kamera. Cuma Yan dan Liya jer yang bawak. Nak harapkan kamera phone aku ni... tak payah la. Tugas mengambil gambar heavy duty nih tak mampu nak dia buat...

Tapi aku tetap akan upload memana gambar kat phone aku nih yang mana sempat aku snap....

Meanwhile, pertiduran aku akan bersambung malam nih. Esok kerja! Hehehehe...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog