15 Disember, 2008

Half asleep...

| No comment


Rentetan kejadian aku tak boleh tidur malam tadi menyebabkan aku bersiap awal pagi tadi. Puas dah aku cuba nak lelapkan mata, pusing kiri kanan, pasang kipas tahap full blast... Tapi aku tetap tidur-tidur ayam. Malas hendak layan mata yang tak mahu tidur, lepas je berbunyi alarm yang pertama, terus aku bangun dari katil dan mandi.

Ni mungkin gara-gara aku melayan Home Sabtu yang lepas sehingga pagi sepi'ie dan terbawa-bawa sehingga pagi ni. Hadui... Sah aku akan tersengguk-sengguk dalam office nanti. Apa-apa pun, balik keje nanti, sah aku akan tertidur awal menggantikan tidur aku yang tak sempurna malam tadi...

P/s: Aku tak puas hati betul!

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog