21 Disember, 2008

Cardcaptor Sakura.

| No comment


Sunday is here again. Masa untuk merehatkan diri... Sambil membuat kerjarumah. Tapi hari ni suasana agak bosan sket sebab aku tak keluar ke mana-mana kecuali turun makan. Itu pun sekejap je sebab Kak Zie sibuk dengan persiapan katering dia.

Back at home, aku hanya duduk dalam bilik dan melayan Youtube. Malas pulak mak main game. Entah macammana, aku terjumpa pulak koleksi anime Cardcaptor Sakura dalam tu. Jadi melayan la aku anime tu dari episod 1. Sampai sekarang ni baru sampai episod 8.

Macam biasa, aku stream Youtube ni ke PS3. Malas aku nak tengok kat monitor pc yang kecik tu. Lagi pun, bila tengok kat tibi ni, boleh la sambil berbaring-baring. Hehe...

Okay la. Nak nyambung tengok Cardcaptor Sakura balik. Konyonyochiwa...

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog