23 Disember, 2008

Blogging remotely...

| No comment



Since banyak kerja yang perlu aku lakukan sebelum habis tahun ni, semuanya perlu aku siapkan, jadi dah tak banyak masa untuk aku habiskan depan pc mengarang blog. Lagipun balik je dari office, slalunya aku akan terus tertidur hingga keesokkan harinya.

Sebab tu lah banyak post mobile blogging aku. Sempat jugak aku apdet walau masa aku untuk blogging tak berapa nak ada.

Cukuplah setakat 2-3 minit untuk aku menaip posting dekat button handphone yang kecik ni. Tapi tak kisahlah. Janji blog...

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog