24 November, 2008

Tak banyak...

| No comment
Terasa macam bulan ni paling sikit aku buat post. Bukannya malas, tapi sebab terasa macam tak der bahan aku nak buboh. Last² yang aku boh hanyalah gambar dan jugak video. Nak aku buat mobile blogging pun, tak ada apa pun yang terasa menarik...

Cuma apa yang bakal menjadi menarik bagi aku hanyalah pada ketika hujung bulan ni nanti. Jumaat, Sabtu dan Ahad... Ketika tu lah aku rasa banyak perkara yang menarik akan berlaku. Yelah... In conjunction dengan perkahwinan Lan dan Shahrul, akiviti yang dah dirancang macam dah terlampau sarat. Bermula dengan hari Jumaat itu... Kemudian pada hari Sabtu selepas kerja, lalu ke hari Ahad, hari fokus utama aku dengan bebudak Jaquezee. Maklumlah, hari yang bakal berlaku nanti, bukannya berlaku setiap bulan, mungkin hanya sekali ini sahaja...

Mungkin tsk banyak yang akan aku post sehingga menjelang hari itu nanti...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog