27 November, 2008

Kad jemputan...

| No comment
Lurve purple!

Notice board cenonet tempat aku pinkan kad jemputan Lan dan Shahrul. Yang kat atas tu, kad jemputan Man ngan Yan dulu... Masih aku simpan! Buat kenangan...

Bahagian dalam kad...

Bahagian luar kad...

Aku dah lama dah nak post menda ni, tapi asik lupa jer. Ni aku nak tunjukkan kad jemputan yang diberikan kepada aku oleh Lan dan Shahrul. Cantikkan kaler dia? Siap aku pinkan kat noticeboard kat bilik aku... Buat peringatan untuk diri sendiri! Apa pun, this coming 30th, adalah hari penting dan besar untuk pasangan kawan baik aku tu... Tak sabar rasanya!...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog