14 November, 2008

DreamScene...

| No comment
Desktop aku sekarang tidak lagi kaku seperti dahulu. Tak ada lagi wallpaper yang perlu ditukar setiap kali sebab dah bosan dengan gambar yang sama. Wallpaper yang aku guna sekarang adalah dengan menggunakan video menggantikan gambar jpeg yang slalu aku letak...

Aku menggunakan program DreamScene yang diberi percuma sewaktu mengupdate Vista kat pc aku. Excited jap bila menggunakan DreamScape nih. Nasib baik la aku baru jer install displaycard baru. Kalo tak, jenuh la! Hehehehe... So, sekarang ni, desktop aku menggunakan video dedaun yang sedang melambai². Sedap mata memandang, macam tengok kat luar tingkap jer!


Kat atas tu, bukan la video yang aku amek! Tapi, desktop aku lebih kurang macam yang kat atas tu la! Hehehehe... Sesapa yang pakai Vistal Ultimate tu (sebab versi Vista yang ni jer yang menyokong DreamScene), cecepat la update Vista korang, then pakai features nih! Cool beb!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog