29 November, 2008

Ke majlis pernikahan

Ke majlis pernikahan

Ke majlis pernikahan

Waktu dan saat ini, aku sedang berada di dalam kereta untuk bergerak ke Pajam, menghadiri majlis pernikahan Lan dan Shahrul. Sambil memegang...

27 November, 2008

Kad jemputan...

Kad jemputan...

Kad jemputan...

Lurve purple! Notice board cenonet tempat aku pinkan kad jemputan Lan dan Shahrul. Yang kat atas tu, kad jemputan Man ngan Yan dulu... Masih...

PlayStation Home.

PlayStation Home.

PlayStation Home.

Aku baru jer dapat invitation daripada PlayStation Asia untuk join Home. Bersama² dengan e-mail invitation tu, derang sekalikan voucher code...

24 November, 2008

Tak banyak...

Tak banyak...

Tak banyak...

Terasa macam bulan ni paling sikit aku buat post. Bukannya malas, tapi sebab terasa macam tak der bahan aku nak buboh. Last² yang aku boh ha...

23 November, 2008

McDonalds... Yummy!

McDonalds... Yummy!

McDonalds... Yummy!

Hmmm... Bila tengok jer iklan McD Jepun nih, rasa macam nak makan McD jer doplopatjam... Huhuhuhu...

19 November, 2008

Azraei Naufal Mazrulnizat

Azraei Naufal Mazrulnizat

Azraei Naufal Mazrulnizat

Tidur yang lena... Kecomelan maksimum... Di pangkuan... Nenek² yang bahagia... Masih lena di pangkuan... Baby identification... Si ibu yang ...

Welcome to the world...

Welcome to the world...

Welcome to the world...

Slamat datang ke dunia wahai Azraei Naufal... Semoga kehadiran mu di dalam keluarga ini akan semakin menceriakan suasana...

17 November, 2008

Menanti debaran...

Menanti debaran...

Menanti debaran...

Debaran yang sedang Along dan isterinya tunggu, dah pun mendapat tempiasnya kepada aku. Aku pun sama berdebar untuk menunggu kehadiran ahli ...

14 November, 2008

DreamScene...

DreamScene...

DreamScene...

Desktop aku sekarang tidak lagi kaku seperti dahulu. Tak ada lagi wallpaper yang perlu ditukar setiap kali sebab dah bosan dengan gambar yan...

13 November, 2008

Lalala Love Song!

Lalala Love Song!

Lalala Love Song!

Hahahaha... Aku buboh lagu baru kat bawah nun. Salah satu lagu kegemaran yang slalu aku dengar kat empon aku tiap kali aku gi kerja pepagi d...

10 November, 2008

3000

3000

3000

Aku lupa lak nak post menda nih. Baru ari nih aku teringat! Blog aku nih dah 3000 orang datang berkunjung! Tak caya tengok screenshot kat at...

09 November, 2008

Windows 7

Windows 7

Windows 7

Wuhuhuhuhu... Aku baru nak berjinak² dengan Vista setelah aku upgrade dari XP. Bermacam² menda yang aku discover semenjak dua menjak ni lepa...

04 November, 2008

PlanetBESARKecik a.k.a. LittleBIGPlanet

PlanetBESARKecik a.k.a. LittleBIGPlanet

PlanetBESARKecik a.k.a. LittleBIGPlanet

New addition to my game! LittleBIGPlanet. Memang dah lama aku tunggu game nih. Score yang aku baca dari laman web² terkemuka kat internet se...

Selamat Harijadi Bonda!

Selamat Harijadi Bonda!

Selamat Harijadi Bonda!

Pepagi lagi aku bangun untuk ke pejabat... Dalam perjalanan nak ke lrt, tetiba aku nyer telefon berbunyik. Hehehehe... Alarm yang dah aku se...

01 November, 2008

2nd life...

2nd life...

2nd life...

Inilah aku yang tengah berehat² kat 2nd life... Hehehe...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog