14 Oktober, 2008

Site lama yang tak jadik nak pupus!

| No comment

Hehehehe... Satu lagik menda yang aku jumpa masa aku menggodek url² lama. Aku hingatkan, site ni dah lama pupus, rupa² masih hidup lagik. Nostalgia giler!

Site ni aku develop tahun 2001 yang tak sempat nak aku siapkan. Aku tinggalkan separuh jalan. Mungkin sebab aku susah nak online kot ketika tu. Maklumlah. Asik ulang alik CC jer. Sejam dah RM2, nak menyiapkan mungkin gak berjam². Yang aku ingat, aku dah lost interest ngan site ni dan aku abandon jer macam tu...

Waktu ni, aku masih lagi gila dengan komuniti Melayu.com dan aku menyertai semua aktivitinya... Semua yang terkandung dalam site tu adalah berkisar tentang perjalanan hidup aku waktu bersama dengan Melayu.com. Terkenang balik suasana meriah ketika tu. Nostalgia betul... Bagik korang yang nak gi site tu, boleh la gi kat alamat nih:

My Xone

Hehehehe...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog