01 Oktober, 2008

Selamat Hari Raya...

| No comment

Sekali lagi aku hendak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin, kepada semua pengunjung blog aku ni terutama yang membaca dua tiga hari kebelakangan ini...

Walaupun aku berjauhan dengan pc ketika ni, namun aku tetap tak lupa untuk mengupdate blog walaupun aku terpaksa berhabis duit kerananya. Tapi tak kisahlah. Janji dapat berblogging.

Adik beradik aku pelik gak cemana aku dapat post memenda kat blog sedangkan aku langsung tak meninggalkan rumah. Hehe... Dunia dah canggih! Blog dari phone je aku jawab. Tapi tak semua phone boleh. Macam tipun aku ni; Sony Ericsson K550i memang dah ada feature ni. So, gunakan aje la.

Membebel plak aku ni. Nantilah, bila dah depan pc, aku post pepanjang. Daaa...

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog