22 Oktober, 2008

Raja botol & aksi bergambar!

| No comment

Permainan "Raja Botol" yang menggamatkan suasana Gath Hari Raya MDC tempohari. Dalam video tu 3 pemain top sedang beraksi!


Yang ni plak, video kandid yang diambil ketika semua yang datang yang giler bergambar menyangkakan kamera Yun mengambil gambar still, tetapi gambar bergerak rupanya. Cuba tengok aksi sorang² yang nak bergambar! Hehehehe...

Update:
Bongok plak Youtube nih. Tak mo kluar plak video kat sini. Jap bley jap tak!... Tak per la! Kalo korang insist nak tengok video tu, gi channel aku kat Youtube kat sini:

- Raja botol.
- Aksi bergambar!

Slamat menonton!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog