24 Oktober, 2008

Majlis "Appreciation & Networking Hi-Tea 2008" a.k.a. Majlis Hari Raya KVH 2008

| No comment
Smalam selamatlah sudah function yang kitaorang kat hospital anjurkan untuk corporate client. Lebih nak dekat 2 bulan plan, dari menjadi sehingga tak, dari yang dah diapprove sehinggalah dibatalkan, akhirnya berakhirlah sudah majlis yang hendak diadalan... Malas nak cerita apa yang berlaku pada masa majlis, aku cut terus ke hujung majlis jer (hehe... bukan nyer korang nak tau pun!)...

Bergambar dengan GM DSH dan KPJ Kajang.

Keluarga CC APSH.

Gembira sebab majlis dah berakhir!

Gambar poyo sebelum balik! Hehu!

Gambar dalam lif pun nak amek! Hehehehe...

Nanti kalo aku rajin, aku upkan lagi gegambar. Tapi macam malas jer! Hehehehe... Cukup la mana yang ada! :p
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog