06 Oktober, 2008

Kembali bekerja!

| No comment

Urghhh... Dah setat keje ke? Aku langsung tak de mood nak keje hari ni. Dah la aku tak tidur semenjak balik dari kampung malam tadi... Tak tau la cemana aku kat office nanti. Tersengguk-sungguk agaknya. Tapi nasib baek la bos ngan supervisor aku masih lagi bercuti.

Hmmm... Kalo ikutkan ati nak je tido kat rumah. Tapi tak pe la, dah seminggu tak produktif kat kampung. Sekarang nak ringan-ringankan tulang pulak. Kalo aritu atmosfera masih lagi membatas, sekarang atmosfera dah normal balik...

p(^_^)q Ganbaro Ijann!!!

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog