29 Oktober, 2008

Kebencian melampau 2...

| No comment
Aku dah tak tahan dengan ketiadaan air memanjang kat Menara Orkid nih. Nak jer aku terajang management yang macam baghal tu... Tiap kali telefon, lain² alasan dia bagik! Dari hari Sabtu sampai la ke hari ni, air dah jadik macam biskut, kejap ada kejap tak ada... Sampai menyusahkan aku dan penduduk lain!


Sekali lagi aku tidur dalam kebencian, harap² la kebencian aku ni akan hilang selamanya apabila aku bangun tidur esok hari!


(>.<)m
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog