31 Oktober, 2008

Kata

| No comment

Rasa macam dah habis ayat-ayat untuk aku guna dalam penulisan aku. Dah kering idea untuk meneruskan penceritaan yang tergantung tengah jalan...

Bila aku pegang pensil untuk menulis, yang tertulis adalah lukisan orang lidi yang tengah berlari. Bila memegang keyboard kat pc lak, bukannya Words yang aku buka, tapi YM yang jadik pilihan... Kertas pulak, dikepal-kepal untuk dijadikan bola keranjang sampah...

Tak tau la sampai bila mental block ni nak berakhir... Itu batu, atas juga ada duduk...

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog