24 Oktober, 2008

Adoiyai... Kena lagik!

| No comment
Huhuhuhu... Kena lagik aku dengan Guly. Setelah berhati² dengan tindakannya dalam YM dulu² kerana mengenakan aku, kali ni aku terkena lagik! Hehehehe... Tonyet tol Guli nih! Aku masih blom dapat mematahkan serangan saikologi dia! Chis, chis dan chis lagik!

Guly: hye tonyet
Ijann: apo eeee?
Ijann: hehehehe...
Guly: jan
Ijann: iyo
Guly: aku nak mintak tolong
Ijann: apa?
Guly: aku sebanarnya ada masalah la...
Guly: aku tak tau nak cakap kat siapa sebenarnya
Ijann: hehehehe... ni masalah betul ke masalah olok2, ko slalu kenakan aku! Hehehehehe...
Ijann: Kalo masalah betul apa nyer?
Guly: hmm tak pe lah
Guly: sorry ganggu
Ijann: ek eleh!...
Ijann: apa dia cakap la!
Guly: dah 3-4 hari ada awek mana ntah cakap aku ni comel.. camner yerk
Guly: 7-8 org gak la
Ijann: owh ye ke?
Ijann: ko blasah jer awek² tu...
Ijann: soh plak derang cakap aku ni comel!
Guly: dah
Guly: aku dah kasi gamba ko
Guly: tapi dia kata ko gendut
Guly: camner
Ijann: ish ishk ish ish...
Ijann: kalo aku blasah ko plak boleh tak?
Guly: bukan aku cakap
Guly: awek2 tu cakap
Guly: takleh
Guly: sebab awek2 tu semua sayang aku
Guly: dia diaorang
Ijann: ko nampak tak jari kat keyboard ni?
Ijann: jari tengah kanan aku ni yang jari hantu tu ada terkeluar sikit la...
Ijann: heheheheh
Ijann: bak kata ko dulu la kan... look at my middle finger
Ijann: :))
Guly: :))
Ijann: terkena lagik aku! chait!

p/s: Sebagaimana quote aku kat header tu cakap, sometimes it nessessary to show your middle finger. Sekarang masa yang sesuai ke? Hehehehe... Guly, aku binci ingkau! Miahahaha...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog