31 Oktober, 2008

Kata

Kata

Kata

Rasa macam dah habis ayat-ayat untuk aku guna dalam penulisan aku. Dah kering idea untuk meneruskan penceritaan yang tergantung tengah jalan...

30 Oktober, 2008

Upgrade!

Upgrade!

Upgrade!

Miahahaha... Hari ni, aku telah berjaya mengupgrade hard disk aku dengan menambah 320Gb storan, serta menambah memori menjadi 3Gb. Baru puas...

29 Oktober, 2008

Mak Ngah

Mak Ngah

Mak Ngah

Ini Mak Ngah. Aku tak tau la nape bebudak panggil dia macam tu. Ada dia cerita sejarah dia dapat nama Mak Ngah, tapi aku dah lupa. Mak Ngah ...

Kebencian melampau 2...

Kebencian melampau 2...

Kebencian melampau 2...

Aku dah tak tahan dengan ketiadaan air memanjang kat Menara Orkid nih. Nak jer aku terajang management yang macam baghal tu... Tiap kali tel...

28 Oktober, 2008

Shahrul

Shahrul

Shahrul

Ini Shahrul. Dia ni tunang kepada Lan. Kiteorang bebudak Jaquezee pernah panggil dia "Budak sekolah" tapi sekarang dia dah abes be...

Jacky Lan

Jacky Lan

Jacky Lan

Budak ni nama Lan. Kitaorang gelarkan dia Jacky Lan sebab muka dia macam Jacky Chan. Dia ni lebih kurang kepala Jaquezee la.. Hehe.. Apola a...

Hasil jurugambar amatur!

Hasil jurugambar amatur!

Hasil jurugambar amatur!

Hehehehe... Okay lar! Cantik gak le gambar yang dia amek! Apa pun, selamat maju jaya kepada empunya badan yang menangkap gambar!

25 Oktober, 2008

Kebencian melampau!

Kebencian melampau!

Kebencian melampau!

Huhuhuhuuuu... Bencinya aku tak der air kat rumah!!! Bencinya... bencinya, BENCINYA!!!

24 Oktober, 2008

The eyes & the face...

The eyes & the face...

The eyes & the face...

Majlis "Appreciation & Networking Hi-Tea 2008" a.k.a. Majlis Hari Raya KVH 2008

Majlis "Appreciation & Networking Hi-Tea 2008" a.k.a. Majlis Hari Raya KVH 2008

Majlis "Appreciation & Networking Hi-Tea 2008" a.k.a. Majlis Hari Raya KVH 2008

Smalam selamatlah sudah function yang kitaorang kat hospital anjurkan untuk corporate client. Lebih nak dekat 2 bulan plan, dari menjadi seh...

Adoiyai... Kena lagik!

Adoiyai... Kena lagik!

Adoiyai... Kena lagik!

Huhuhuhu... Kena lagik aku dengan Guly. Setelah berhati² dengan tindakannya dalam YM dulu² kerana mengenakan aku, kali ni aku terkena lagik!...

23 Oktober, 2008

The scream!

22 Oktober, 2008

Raja botol & aksi bergambar!

Raja botol & aksi bergambar!

Raja botol & aksi bergambar!

Permainan "Raja Botol" yang menggamatkan suasana Gath Hari Raya MDC tempohari. Dalam video tu 3 pemain top sedang beraksi! Yang ni...

19 Oktober, 2008

Majlis "Open House" Aidilfitri Melayu.com

Majlis "Open House" Aidilfitri Melayu.com

Majlis "Open House" Aidilfitri Melayu.com

Once again, Melayu.com membuat gathering sempena Hari Raya Aidilfitri 2008 (memang gath dibuat pada hari raya pon!). Setelah lama tidak diad...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog