14 September, 2008

Tak tau cemana solution!

| No comment

Kehampehan komputer yang masih belum berjaya diselesaikan. Tak tau la apa cara lagi nak aku buat dengan pc nih. Memacam cara dah aku try buat supaya keadaan pc jadik baik macam biasa. Nak tau apa yang jadik ngan pc nih? Tiap kali on, sure dia akan mati dengan sendirinya dan merestart dirinya mengikut kesukaan hatinya... Hadula...

Sapa ada solution, mintak tulun!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog