29 September, 2008

Shopping...

| No comment

Aku hari ni membawa anak sedara aku membeli belah di Jaya Jusco Kinta City. Saja aku ajak adik aku skali sebab malas nak drive. Bila di sana, aku dengan adik aku pun split untuk mencari barang memasing.

Aku bukan nak cari apa pun. Stakat nak bawa anak buah aku berjalan. Sambil tu beli la barang yang dia berkenan. Cuma lekat kasut je kat dia.

Aku plak, cuma beli kek je yang mak aku soh beli. 4-5 jenis aku beli. Puas ati. Aku memang malas nak beli bebarang untuk diri sendiri tiap raya sebab memang aku tak suka pun. Pakai la mana yang ada. Tahun lepas punya pun okay lagi. Hehe...

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog