18 September, 2008

Sahur...

| No comment
Ni adalah antara gambar² terdahulu yang sempat dirakam tetapi tak sempat dipublish dalam blog. Antara gambar² semasa bersahur di Restoran Siti Zubaidah dan juga semasa di MacD Jalan Pahang.

Restoran Siti Zubaidah

Tengah clearkan baki bonus dalam Hotlink sebab semua sepakat tukar ke postpaid.

Muka gembira Sue sebab dah bertukar ke postpaid. Tiada lagi topup!

Lan tukang dalang yang meracun Jaquezeean untuk menukar ke postpaid.

Yan dan Man, "Kami dah bertukar! Anda bila lagi?"

Wajah² gembira setelah bertukar ke postpaid sambil bersahur di Restoran Siti Zubaidah...


Di McD Jalan Pahang

Lan dan Shahrul dengan fries mereka...

Mak Ngah pun gembira dapat nugget. Ijat masa ni blom balik berak lagik!

Memenda yang kitaorang mengtekedarah...

Fries yang dah di shake! Pedas nak mampos!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog