14 September, 2008

Permanently deleted!

| No comment
Huhuhuhu... Dengan ini, aku nak mengishtiharkan bahawa sister site blog aku nih yang dulunya dipanggil "Harian Ijann" telah pun aku delete secara "permanent". Bukannya apa, sebab aku dah tak ada masa terluang untuk menulis log harian. Sedangkan blog ni pun aku tak terhandle... (!) nak boh site baru lagi la aku tak dapek. Mintak maaflah bagi sesiapa yang dok terpikir ke mana menghilangnya Harian Ijann tu. Sorry to say, it got to go! Huhuhuhu...

Apa² pun, site ni still lagi menten! Hehehehe...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog