29 September, 2008

Lusa raya!

| No comment

Baru jap tadi diumumkan kt tivi yang HarI Raya Aidilfitri jatuh pada 1hb Oktober, 2008. Maka, hari Rabulah raya... Hehe...

Nasib baik la lusa, kalo esok, maknanya tak adalah juadah istimewa hari raya sebab mak aku langsung tak prepare apa-apa untuk esok. Semuanya belum dibeli sebab kononnya memang dah tau raya jatuh pada hari Rabu. Nasib baiklah hari Rabu... Kalo esok? Matilah!

Apa-apa pon, tarikh raya dah tau... Esok bizi la jawabnya.

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog