01 September, 2008

Lazy!~

| No comment
Huhuhuhu... Kemalasan tahap memuncak! Aku terasa begitu malas untuk mengupdate blog sebab terlalu banyak komputer untuk diperbaiki. Yang terbaru, PC Man dan Yan. Dan seterusnya, mungkin aku tak ambil lagi dah. Aku dah nak bersara daripada arena membaiki pc nih. Hehehehe...

Tapi entah la. Kalau kerja aku yang akan datang berkisar kepada kerja² membaiki PC jugak, terpaksalah aku buat! Tapi itu pun mungkin setakat di ruangan kerja jer.

Hmmm... Hari ni cuti! So, level tahap kemalasan tu, mungkin 2 kali ganda kot. Hehehe... Terukkan aku nih! (^_^)v
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog