18 September, 2008

@ KL Sogo

| No comment
Smalam, secara spontan, rata² ahli Jaquezee berbuka di Sogo. Aku telah diberitahu oleh Mak Ngah bahawa dia dah mengajak semua ahli² Jaquezee untuk berbuka di sana bersama². Aku stuju jer. So, lepas kerja, terus aku bergerak ke Sogo dan kemudiannya berjumpa dengan the rest of the Jaquezeean.

Yang hadir tak lah semua, sekerat jer. Yang lain tengah kerja atau tak dapat info kot. Aku, Adi, Ijat, Mak Ngah, Lan, Shahrul, Man dan Yan... Hehu! nasib baiklah aku sampai cepat. Dapat gak ngecop meja sekangkang kera kat foodcourt tingkat 6 tu. Tapi, kami dapat berbuka dengan air saja, dan jugak popiah yang disponsor oleh Yan (masih bebanyak!)...

Habis berbuka, kitaorang gi shopping. Sampai la tutup Sogo tuh! Hehehu!...

Ni jer yang dapat dibuat berbuka. Tak sempat beli makanan sebab orang ramai nak mampos! Yang dalam kotak tu plak, popiah yang ditaja oleh Yan. Maceh!

Yan sengeh gembira dapat buka bersama² sekali lagi, walaupun dengan air dan popiah jer.

Lan dah tak tahan dengan godaan popiah... Muka gatal kucen! Hahaiii!!!...

Sebelah aku si Adi tu, nyembang tak hengat! Terbukak jer mulut. Aku plak kunun menten kool!

Bebudak lain bantai menyoping, kami bertiga dok luar kat blah tangga berasap!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog