14 September, 2008

Bad days!!!

| No comment
Huhuhuhu... Dah lama betol tak buat post. Disebabkan terlalu banyak aktiviti yang hendak dilakukan, makanya aku telah tidak dapat nak meluangkan masa untuk mengepost sesuatu di dalam blog ini. Yelah! Mana tak nya, dah bulan puasa la katakan. Nak anjurkan itu, nak anjurkan ini... Nak tak nak, kenalah buat. Dah kerja. Pastu plak, banyak dengan kerja yang ala² berlambak delat opis nun. Kenalah buat² bizi.

Ntah cemana laks, aku kena demam lak tempohari. Lagi la tak dapat nak buat post. Terbabas jugak la puasa aku dua hari sebab demam tempohari. Tak dapat MC lak tuh! Hangin satu badan. Dok la aku kat opis dengan muke seberk macam ayam berak kapur. Dok kat meja asik nak lelap jer disebabkan minum ubat batuk. Aduiyaiiii...

Tapi sekarang dah okeh dah!... Boleh kot buat posting bebanyak! Doakan aku sihat selalu! :)
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog