22 September, 2008

Apa dah jadik kat kamera aku?

| No comment
I don't know what happened to my phone camera. It keeps on hanging and sometimes it doesn't save the pictures I snapped. This what happened to me this morning while I was at the office trying to snap the picture of the things I did.

What happened was it shot a distorted kind of picture. Looking thru it made me want to scream out loud. Kept me wanting new camera. (Susah jugak ek tak der kamera nih!) But what the hell, my phone camera all that I have.

But, one thing that made me stop and look again to the picture, it kinda cool having that kind of effect. So, I'm keeping it! Well! Guess after this, I better get a new camera that works!

Cool eh? Looks like tiny drops of water came down from above.

A double image of a fence!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog