18 Ogos, 2008

Muka aku kat website P1.

| No comment

Hehehehe... Sebelum website P1 ditukar lagi, lebih baik aku mengabadikan kenangan muka aku di tempel kat website tu di sini! Heh heh heh heh! Walaupun kecik ajer gambo aku kat situ, tapi sesiapa yang masuk kat website tu, sure la akan nampak! Kui kui kui kui!!!

Apa pun, apportunity cenggini bukan slalu dapat pon. Mungkin ini adalah yang pertama dan terakhir. Jadik, sebelum aku lupa pasal menda ni, lebih baik aku abadikan! (^_-)v Peace!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog