05 Ogos, 2008

Ken Lee!

| No comment
Korang sure penah dengar nama William Hung kan? Penyanyi yang suara dia tak sedap giler tapi dapat jadik terkenal sebab suara ngan kepelikan orangnya. Tapi korang penah tak dengar nama Valentina Hasan? Hehehehe... Dia ni kira macam William Hung jugak la versi perempuan. Berasal dari Bulgaria. Cuba untuk masuk Music Idol di sana dan menyanyikan lagi Mariah Carey. Lagu tersebut adalah "Without you" tetapi menjadi tajuk "Can't live" oleh Valentina Hasan. Kalau betul dia sebut "Can't live" tak per la jugak, tapi dia sebut "Ken Lee"

Aku pecah perut bila tengok dia menyanyi lagu tu. Dengan broken English yang tak hingat. Tapi satu la aku respect sebab dia berani menyanyikan lagu tu tanpa segan silu. Sekarang, dia dah menjadi famous di sana seperti William Hung. Dan versi lagu Valentina Hasan iaitu Ken Lee telah menjadi ikutan komuniti Youtube. Tak percaya, korang search "Ken Lee" dan tengok berapa ramai Youtubers yang menyanyikan lagu Without You versi Ken Lee ni.

So, tengok la 2 video klip di bawah. Mesti korag nak gelak pecah perut nyer! Hehehehe... Enjoy


Audition


Show

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog