18 Ogos, 2008

Iklan Louis Vuitton.

| No comment

Aku baru surf Youtube dan aku terjumpa video ni. Sungguh besh lagi mengebeshkan. Walaupun iklan tu mengambil masa lebih kurang 5 minit 10 saat, tapi ianya begitu mengasyikkan!

Iklan ni berkisar mengenai Aya yang handphonenya ditelan oleh oleh Panda LV, yang kemudiannya menelah Aya sewaktu dia cuba untuk mengambil telefonnya kembali. Dan di dalam perut Panda LV tu, dia dibawa ke dunia khayalan. Based on characters created by famed superflat artist Takashi Murakami.

Enjoy!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog