06 Ogos, 2008

Iklan lagi!

| No comment
Setelah 2 hari muka aku disiapkan di muka akhbar terkemuka tanahair, kini giliran abang sulung aku pulang menyusul. Terpampang muka dia di 4 surat khabar utama di Malaysia; Utusan Malaysia, The Star, The Sun dengan Sin Chew Jit Poh. Haiiii... Terkenal dan kecoh kejap la kat hospital tadik! Ekekekekeke...


2 gambar di Utusan Malaysia yang terpampang muka abang aku. Hehehehe... Yang lain aku tak tengok cemana. Ni sokkabo yang sama, cuma lain angle jer.

Close-up muka dia!

Yang ni pulak, iklan untuk media elektronik. Ada di website P1 untuk permulaan.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog