23 Ogos, 2008

Hehu!

| No comment
Huhuhuhu... Lamanya rasa tak bley online. Bilik aku ketiadaan elektrik disebabkan power point dah terbakar. Nasib baik la aku nyer lampu dengan kipas masih lagi boleh berfungsi.

Hari ni aku telah mengajak kawan aku Syam untuk memperbaiki power point dalam bilik aku. Selepas aku membeli semua barang² keperluan untuk membaiki power point tu, termasuklah power point dah wayar sepanjang 5 meter, maka bermulalah pembaikan power point dibilik aku...

Syam tengah menggodek power point yang baru!

Abis jer si Syam membaiki power point tu, ntah cemana dia terlanggar rak buku aku yang tergantung kat dinding tu. Hehehe... Tak pasal² benjol kepala Syam. Hehehehe... Sorry la Syam! Biasala bilik gelap. Tak der letrik...

Hahahaha... Pembenjolan kepala oleh rak!

Gini ler rupanya rak yang dah jatuh tu... Hehehehe... Nanti aku masukkan gambo pas aku betulkan balik rak tuh! Hehu!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog