20 Ogos, 2008

Hehehehe... Let it out!

| No comment
Akhirnya, selepas beberapa lama, barulah aku dapat video yang derang shoot kat bilik aku ari tuh. Sungguh gembira aku! Terima kasih la kepada "scamboy2003" yang menghapload video tu kat Youtube... Who ever you are! Dan terima kasih jugak kat Shahrul yang memberitahu aku menda ni dah ada kat Youtube!

So, enjoy the video!


p/s: Video di atas adalah hak milik Packet One Sdn. Bhd.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog