11 Ogos, 2008

Ganti!

| No comment
Hehehehe... Bulan puasa dah tak lama. Bulan depan jer! Kalau betul mengikut bacaan, bulan puasa mungkin akan jatuh pada 1 September, 2008. Tapi sebelum puasa bermula, kenalah ganti mana² puasa yang tertinggal.

Aku? Hehehehe... Puasa aku tahun lepas pun rongak gak! Tak cukup pun sebulan. Tapi tak payah la aku bagitau baper banyak hari aku rongak tu. Biar aku sendiri jer yang tau! Nak ganti pada hari² biasa, memang la banyak dugaan yang menanti. Asyik tertewas jer. Jadik, aku sebelum masuk bulan puasa bulan depan, inilah masanya untuk mengganti puasa yang tertinggal tahun lepas...

Hehehehe... Korang? Dah ganti ke blom? (^_^!)
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog