18 Ogos, 2008

Discovery Channel

| No comment

Akhirnya, setelah lama aku menggodek² Orb kat PC aku nih, dapat jugak aku stream Discovery Channel kat PS3 aku tu. Seronok giler. Tapi malangnya, channel ni tak berapa stable. Katanya ada network problem. Tapi tak kisah la, aku berjaya jugak stream Discovery tu kat PS3. Bangga sungguh rasanya.

Lepas ni aku nak try pulak stream beberapa lagi channel kegemaran aku kat PS3 nih. Next stop G4TV! Hehehehe...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog