26 Ogos, 2008

Barang baru...

| No comment
Webcam yang dah dimount kat atas monitor.

Testing berjaya. Aku dah broadcast muka aku kat internet!

Tadik lepas habis keje, terus aku bergegas gi Low Yatt. Nak beli web camera jap. Lagi pun, aku bergegas sebab nak cepat. Takut hujan turun sekali lagik!...

Pusing punya pusing, akhirnya aku tersangkut kat pasaraya Thunder Match Technology Sdn. Bhd. kat tingkat 4. Dan aku browse barang² kat situ. Tersangkut pulak dengan webcam yang satu ni. Terus aku beli dan kemudiannya terus pulang ke rumah.

Hehehehe... Pas nih bley la menunjukkan muka aku kat YM. :p
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog