04 Ogos, 2008

Ads!

| No comment
Hehehehe... Hari ni, seperti yang telah Mike janjikan, iklan P1 W1MAX yang menonjolkan muka aku sebagai antara pengguna berbayar pertama wimax di Malaysia dan Asia reagon telah diterbitkan. Ianya diterbitkan di 4 buah surat khabar utama Malaysia iaitu The Star, Utusan Malaysia, The Sun dan satu lagi surat khabar cina yang tak tau aku nama apa. Terasa glamer kejap!

Iklan P1 W1MAX yang diterbitkan pada 4 Ogos, 2008 di The Star.

Ni plak iklan P1 W1MAX yang diterbitkan pada 4 Ogos, 2008 di Utusan Malaysia.

Yang ni plak, adalah contoh iklan untuk media elektronik pulak. Tapi aku tak pasti untuk media elektronik yang mana.
Tags :

Tiada ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog