04 Ogos, 2008

5s

| No comment
As I promised, here are the pictures of 5s program participated by my unit. And to Ney a.k.a. Yan, boleh la buat contoh kat opis plak pas nih! Hehehehe...

Tea corner...

Label nama orang yang bertanggungjawab untuk rak fail...

Label untuk semua fail...

Kena tunjuk keadaan sebelum 5s dan selepas 5s...

Gantt chart dan mereka yang bertanggungjawab untuk tempat yang lain...

Parking untuk barang yang dikongsi, jugak kena label!...

Notice board untuk 5s, dan yang ada arrow tu, orang yang bertanggungjawab untuk board...

Ni label rak aku!...

Ni pulak rak yang dipertanggungjawabkan untuk aku...

Mulanya, memang aaa leceh nak buat 5s nih, tapi lepas semua orang bersama² take part, everything goes smooth. 5s la katakan = Sisih, sapu, susun, seragam dan sentiasa amal...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog