26 Ogos, 2008

Take turn!

Take turn!

Take turn!

2 bijik laptop untuk dibereskan! 2 bijik laptop yang dalam proses take turn untuk dibaik pulih. Sebenarnya dah siap pun dua² tu. Tinggal nak...

Barang baru...

Barang baru...

Barang baru...

Webcam yang dah dimount kat atas monitor. Testing berjaya. Aku dah broadcast muka aku kat internet! Tadik lepas habis keje, terus aku bergeg...

Take turn!

Take turn!

Take turn!

2 bijik laptop untuk dibereskan! 2 bijik laptop yang dalam proses take turn untuk dibaik pulih. Sebenarnya dah siap pun dua² tu. Tinggal nak...

Barang baru...

Barang baru...

Barang baru...

Webcam yang dah dimount kat atas monitor. Testing berjaya. Aku dah broadcast muka aku kat internet! Tadik lepas habis keje, terus aku bergeg...

Khas untuk adik!

Khas untuk adik!

Khas untuk adik!

Inconjungtion with my brother upcoming birthday, Alang has made a very beautiful custome made gif graphic as a reminder to our beloved Adik&...

24 Ogos, 2008

Online!~

Online!~

Online!~

Buat julung kalinya. Adik beradik aku semua tahap mengonlinekan diri. Alang dok umah aku bertenet menggunakan laptop. Memasing bukak webcam....

23 Ogos, 2008

Dah naik balik! Hehe!!!

Dah naik balik! Hehe!!!

Dah naik balik! Hehe!!!

Rak aku yang dah dinaikkan balik kejap tadik! Hehehehe...

Pagi yang gelap...

Pagi yang gelap...

Pagi yang gelap...

Keadaan pagi tadi ketika aku nak gi kerja! Hehu! Mendung dan mendung dan mendung lagik! Tapi sebenarnya aku sukakan pemandangan diwaktu mend...

Hehu!

Hehu!

Hehu!

Huhuhuhu... Lamanya rasa tak bley online. Bilik aku ketiadaan elektrik disebabkan power point dah terbakar. Nasib baik la aku nyer lampu den...

20 Ogos, 2008

Peluang?

Peluang?

Peluang?

Antara items yang perlu aku return termasuklah kunci palsu tu! Tadik, pas aku balik kerja, aku dapat surat daripada Reader's Digest. Ini...

Hehehehe... Let it out!

Hehehehe... Let it out!

Hehehehe... Let it out!

Akhirnya, selepas beberapa lama, barulah aku dapat video yang derang shoot kat bilik aku ari tuh. Sungguh gembira aku! Terima kasih la kepad...

19 Ogos, 2008

P1 W1MAX Grand Launch...

P1 W1MAX Grand Launch...

P1 W1MAX Grand Launch...

Setelah 19 hari selepas press conference mengenai P1 W1MAX tempohari, maka hari ni akan rasmilah sudah P1 W1MAX sebagai operator pertama yan...

18 Ogos, 2008

Iklan Louis Vuitton.

Iklan Louis Vuitton.

Iklan Louis Vuitton.

Aku baru surf Youtube dan aku terjumpa video ni. Sungguh besh lagi mengebeshkan. Walaupun iklan tu mengambil masa lebih kurang 5 minit 10 sa...

Speed for today!

Speed for today!

Speed for today!

Speed yang aku test menggunakan website Speedtest.NET . Hmmmm... Boleh tahan gak laju nyer. Tengah hujan pulak tu waktu ni... Sangat² perfec...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog