27 Julai, 2008

Spring cleaning 2

| No comment
Malam tadi adalah operasi pembersihan untuk aku. Bermula dari membuang barang² yang tak aku perlukan, mengemop lantai sehinggalah mencuci baju (yang bertimbun). Ehehehehe... Bukan apa. Sebab esok paginya ada orang nak datang! Ekekekeke... Lagi pun, dah lama aku membersihkan bilik secara besar²an cam nih. Bertimbun jugak la sampah yang terhasil.

Aku setat mengemas sebaik sahaja aku selesai membasuh baju lebih kurang jam 11.00 malam. Sehinggalah siap pada jam 5.00 pagi tadi. Penat? Jangan cakap la...

Sebelum...

Barang² yang aku longgokkan atas katil sebab nak sisihkan memana yang aku nak buang!

Adeh! Sana sini sampah! Tapi, game tetap gak jalan! Hehehehe...

Bahagian AV yang masih belum berkemas. Amek gambo dulu!

Mak aih! Sampah banyak giler!

Selepas...

Tadaaa... Bahagian atas PC yang dah aku kemas. Penuh dengan cenderamata yang aku dapat.

Bahagian AV yang dah siap berkemas! PS3 tengah running Folding@Home.

Ni plak rak majalan dengan CD. Banyak giler menda yang aku buang! Buat nyemak jer. 

Meja PC yang dah dikemas. Lalalala...

Seluar siap sangkut kat hanger tuh!

Ni plak, bahagian atas rak majalah yang dah aku kemas dengan bebarang aku. Tapi satu jer spoil, pokok buluh aku dah layu! Huhuhuhu...


Gitu ler aktiviti aku malam tadik. Kemas dan mengemas dan terus mengemas. Puas hati gak la. Banyak menda yang memang aku nak buang dah pun aku buat. Kire spotless la bilik aku sekarang nih. Nak titun pun besh! Hehehehe...

p/s: Gurl! Aku dah upload gambo aku ngemas. Hehehehe...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog