27 Julai, 2008

Pocky!

| No comment
Lupa plak aku nak post menda alah nih semalam. Semalam aku terjumpa menda alah ni kat pasaraya KLCC. Pocky! Biskut bersalut coklat yang popular kat Jepun. Satu syarikat dengan biskut Pretz yang aku post ari tuh. Iklan Pocky ni pun boleh tahan kelakar dia (tapi tak sekelakar Pretz). Korang boleh surf Youtube dan carik video pasal Pocky nih. Banyak iklan dia yang kelakar. Langsung tak de kena mengena dengan prodak yang derang jual. Hehehehe...



Pocky yang aku beli semalam!


Lalalala... This is the power of advertisement. Sekali tengok, bila dah melekat terus carik! Hehehehehe...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog