14 Julai, 2008

Penat!

| No comment
Huhuhuhu... Lama dah tak buat post since adik aku bertunang hari tuh. Aku bizi giler. Emmmm... Actually, bukan la bizi sangat pun, cuma membizikan diri jer. Sebenarnya aku tengah frust dengan aku nyer ISP yang memberikan khidmat kedaung dia tuh yang teramat² cerempet hujung bulu idong! Masa nak suruh bayar bukan main lagi laju macam ribut, tapi bagik perkhidmatan selo macam siput. Dengan siput pun lagi laju!!!

Cukup bukan Oktober ni nanti, bila dah abis contract, aku akan lajukan hayunan kaki ke syarikat ISP yang lain! Huhuhuhu...

p/s: Nanti aku sambung. Ada banyak cerita nak buat nih! Hehehehe...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog