07 Julai, 2008

Merapek 2!

| No comment
Ni adalah gambar² merapek di opis yang aku ambil ketika menunggu Adli. Kitaorang nak gi tengok Hancock waktu tu, tapi dia ada hal lak. So, kena la aku tunggu opis sampai kul 8 malam. Huhuhuhu. Ketika bosan menunggu tu, inilah hasil² gambar merapek yang aku ambil di opis...

3 in 1.

Telephone.

Sampul surat.

Keyboard.

Alatulis.

On paper.

Cubical.

View of office from outside the window?

Hallway.

Butang turun

Ermmmm... Bilik mayat!

Aku nyer bayang waktu tengah tunggu LRT pas tengok wayang.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog