27 Julai, 2008

Kiyut!

| No comment


Hehehehe... Seronok aku tengok anak kawan aku si Guly (panggilan dia) ni. Mariah Safiah nama dia. Kiyut giler! Ni first time aku dapat berjumpa dengan anak si Guly ni. Before this, ada jugak dia datang Sentul bawak anak dia. Tapi aku tak berkesempatan untuk berjumpa. So, hari ni barulah dapat. Hehehehe... Kiyut sungguh!

Sempat aku snap 2-3 keping gambar guna telefon aku untuk aku boh dalam blog ni. Sebelum ni asyik tengok gambar yang Guly bawak jer, tak pun dalam website si Guly tu. Dalam gambar memang la nampak kiyut, tapi bila dah jumpa... lagi kiyut. Macam nak geget jer pipi si Safiah tuh! Kui kui kui kui
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog