25 Julai, 2008

Hahahaha Hehehehe...

| No comment
Sebenarnya, kalau diikutkan hati, aku malas nak post banyak² video dalam blog nih. Tapi, disebabkan aku terjumpa satu video iklan Jepun tentang makanan ringan iaitu Pretz ni, aku mengekek² ketawa kat dalam bilik. I just got to share this video with you guys! Especially iklan yang terakhir tu. Sungguh menggelikan hati!

Enjoy! Kih kih kih kih!!!

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog